03
Vi, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Primăria Turda a lansat portalul online prin care pune la dispoziția cetățenilor servicii publice care pot fi accesate rapid și sigur.portal online
Serviciile pe care le punem la dispoziția dumneavoastră prin acest portal sunt menite să ușureze accesul la informații și să reducem birocrația.
Tot ce trebuie să faceți este să accesați platforma https://online.primariaturda.ro/, unde este necesar să parcurgeți toți pașii pentru a vă crea cont.
❗După crearea contului este nevoie să depuneți cererea generată de sistem la Biroul Unic, pentru verificarea datelor personale. Acest lucru este necesar doar la momentul creării contului.
După validarea contului și autentificare puteți efectua online următoarele solicitări:
➡ Cerere eliberare certificat fiscal
➡ Cerere eliberare autorizație acces tonaj;
➡ Cerere pentru autorizația de taxi;
➡ Cerere pentru prelungirea valabilității autorizației taxi;
➡ Cerere retragere autorizație de transport;
➡ Cerere eliberare autorizație de spargere;
➡ Cerere sistare lucrări;
➡ Cerere pentru Certificat de Nomenclatura stradală și adresa;
➡ Cerere pentru Emiterea Avizului de oportunitate;
➡Cerere pentru emiterea certificatului de atestare a edificării/extinderii construcției, Cu autorizație de construire ridicate după 2001;
➡Cerere pentru emiterea certificatului de atestare a edificării/extinderii construcției, Fără AC pentru construcții ridicate înainte de 2001.
De asemenea, pe noul portal puteți vizualiza taxele și impozitele pe care le aveți de plată și puteți depune online declarațiile de impunere pentru autoturisme sau imobile.
În cadrul secțiunii „Alte servicii oferite online” veți găsiBugetare Participativă sau MyTurda - aplicație interactivă prin care se pot semnala direct pe hartă probleme sesizate în oraș.
Portalul pune la dispoziția dumneavoastră și secțiunea Căutare sau verificare document prin care puteți verifica stadiul cererilor sau a documentelor depuse.
Serviciile mai sus menționate au fost dezvoltate în urma implementării proiectului „ADEPT – Administrație digitală eficientă pentru cetățenii din Turda”, finanțat în cadrul Programului Operaţional Capacitate Administrativă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh