02
Joi, Mai
2 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
În perioada 5.10.2021-01.11.2021, continuăm campania de cosire a ambroziei pe domeniul public. Acțiunile se vor desfășura în intervalul orar 10:00-15:00.ambrozia cosire
Planta Ambrosia artemisiifolia are un puternic efect alergen pentru cei cu un sistem imunitar hipersensibil, iar efectele climatice din ultima perioadă au favorizat răspândirea acestei buruieni înflorind și la sfârșitul lunii septembrie. Astfel, în perioada următoare continuăm campania de cosire a acestei buruieni pe domeniul public al municipiului nostru.
De asemenea, rugăm toți agenții economici autorizați și cetățenii Municipiului Turda care dețin terenuri să se mobilizeze în vederea desfășurării acestei acțiuni de cosire pe domeniile private (în curți și grădini).
Buruiana Ambrosia artemisiifolia - Iarba pârloagelor cosită va fi colectată în saci, de către cetățeni și colectată de SC Prival Ecologic Service SA în fiecare prima zi lucrătoare a fiecărei luni calendaristice din perioada octombrie-noiembrie a acestui an.
Rugăm cetățenii să solicite ridicarea acestor deșeuri vegetale la numărul de telefon: 0264.421.148, respectiv 0744.916.235.
Obligativitatea acțiunii de cosire este prevăzută în Legea 62/2018, modificată cu Legea 129/2020, privind combaterea buruienii Ambrosia artemisiifolia.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh