02
Joi, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Începând cu 1 noiembrie 2021 , având în vedere prevederile Ordonanței 19/2021 se vor acorda tichete de masă pe suport hârtie în valoare de 100 lei, persoanelor care s-au vaccinat împotriva COVID-19 cu schemă completă de vaccinare.vaccinare

Schemă completă înseamnă două doze din serurile Pfizer, Moderna sau AstraZeneca și o doză din serul Johnson & Johnson. Cei care se imunizează acum cu doza a treia nu beneficiază de tichete de masă.

Pot solicita acordarea acestor vouchere TOATE PERSOANELE imunizate cu schema completă în perioada 3 septembrie -14 septembrie. Pentru a le ridica e nevoie de dovada vaccinării și de cartea de identitate.

Tichetele vor fi ridicate de la sediul Direcției de Asistența Socială Turda, str. Dacia nr.1, în intervalul orar luni -joi 08.00-13.00 și vinerea de la 08.00-12.00.

Pentru restul persoanelor vaccinate cu schema completă se vor acorda voucherele la următoarea distribuire făcută de Ministerul Sănătății.

Tichetele pot fi acordate în termen de 60 de zile calendaristice, de la doza a doua.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh