03
Vi, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Augmentarea Performanței Didactice prin Construirea de Competențe Digitale este un proiect organizat de Grădinița Prichindelul Isteț, Turda, cu sprijinul finanțării obținute în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat destartong Asociația Act For Tomorrow care își dorește să digitalizeze sistemul de predare în școală prin achiziționarea a 4 laptopuri performante și instruirea cadrelor didactice în scopul folosirii laptopurilor pentru a diversifica metodele de învățare și predare pentru cei mici.

 Trăim într-o eră a tehnologiei care evoluează din ce în ce mai mult de la o zi la alta. Pentru a putea face față tuturor schimbărilor, trebuie să devenim noi înșine adaptabili contextului în care ne aflăm.

 Grădiniță Prichindelul Isteț este mereu în căutare de oportunități pentru a dezvolta preșcolarii. Printre acestea se enumeră digitalizarea: o oportunitate esențială elevilor în secolul 21.

 Datorită proiectului, grădiniță a fost dotată cu 4 laptopuri performante care vor fi folosite de educatori după ce aceștia parcurg cursuri de formare în vederea dezvoltării competențelor digitale în rândul celor mici. Toți educatorii vor beneficia de formare în TIC și vor folosi laptopurile la orele cu preșcolarii pentru a adopta metode de predare interactive și ușor de înțeles de cei mici. Pe termen lung, Grădiniță vizează dezvoltarea unei platforme web care să fie utilizată de personalul școlii unde vor fi postate activitățile instituției, dar și anunțuri corespunzătoare.

 Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

Pentru persoanele interesate, puteți afla mai multe detalii despre proiect la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh