04
Sam, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sâmbătă, 21 octombrie, va avea loc o nouă campanie de colectare DEEE-uri!

♻ Astfel, puteti scăpa de aparatele electrice vechi sau defecte și să eliberați spațiul în casele voastre pentru lucrurile cu adevărat esențiale!

? Ce înseamnă DEEE?
ℹDEEE reprezintă deșeurile de echipamente electrice și electrocasnice, care includ orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile și corpuri de iluminat care nu mai sunt utilizate. Acestea trebuie reciclate corespunzător.

✅ Serviciul este disponibil atât pentru gospodăriile individuale, cât și pentru instituții și firme private.
✅ Pentru firme și instituții este pusă la dispoziție întreaga documentație necesară pentru casare, scoaterea din gestiune și raportarea către autoritatea națională responsabilă de protecția mediului.

? Cum puteți preda deșeurile electrice?
Puteți suna la ☎ 0755 406 406 pentru a programa ridicarea de la domiciliu sau de la sediul firmei, sau puteți completa formularul online disponibil 24/7 aici: roecollect.ro/contact/

? Această campanie este organizată în parteneriat cu RoEcollect și face parte din eforturile noastre continue de a promova colectarea selectivă și reciclarea în comunitatea noastră.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh