27
Sam, Apr
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
S-a stabilit planul de măsuri pentru înlăturarea efectelor negative a sezonului rece în municipiul Turda în perioada noiembrie 2023 - Martie 2024. ?
ℹComitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a stabilit un plan de măsuri cu scopul eliminării riscurilor apărute în timpul sezonului de iarnă.
Monitorizarea evoluției depunerilor de zăpadă sau a producerii de polei va fi asigurată de membrii comandamentului de coordonare pe toată perioada anotimpului rece.
❄Acțiunile de curăţare a drumurilor din municipiu în cazul căderilor de zăpadă sau formării de polei se vor efectua conform unui program structurat pe mai multe echipe de intervenție, împărțite pe zone. Se vor folosi utilaje de deszăpezire și materiale antiderapante în funcție de necesități astfel încât să se asigure desfăşurarea optimă a traficului auto şi pietonal.
În cazul apariţiei unor situaţii deosebite privind depunerile de zăpadă sau producerea de polei, acestea pot fi comunicate către comandamentul de coordonare a deszăpezirii instituit la nivelul societății Domeniul Public apelând numărul de telefon 0728287513.
?Totodată, punem la dispoziție două spații destinate cazării și hrănirii persoanelor fără adăpost afectate de fenomenele meteorologice extreme la următoarele locații:
-Centrul social de urgenţă pentru persoane fără adăpost: 46 locuri disponibile
(Str. Avram Iancu nr. 12)
-Spitalul Municipal Turda: 2 locuri disponibile
(Str. Andrei Mureşanu nr. 12-16)
?Pentru mai multe detalii, puteți consulta planul complet de măsuri: https://bit.ly/3Sxler6
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh