30
Ma, Apr
2 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În Parcul Tineretului din Turda a fost inaugurată o nouă zonă de joacă, aducând bucurie și emoție pozitivă în comunitate.

 Noua zonă de joacă din Parcul Tineretului, deschisă publicului în cursul zilei de ieri, este rezultatul eforturilor administrației locale de a oferi comunității spații de recreere sigure și atractive pentru toate vârstele. Cu facilități moderne și diverse, acest spațiu este destinat să devină un loc preferat pentru familiile din municipiul nostru.

  "O atmosferă frumoasă și plină de viață în Parcul Tineretului, joacă, bucurie și emoție pozitivă! Încă de dimineață și până după-amiază locurile de joacă nou amenajate au bucurat mulți copilași, micii noștri exploratori fiind fermecați de acest nou tărâm de poveste construit special pentru ei! De asemenea, am întâlnit în parc mulți părinți și bunici care au venit în plimbare să vadă această nouă investiție, un loc plăcut de joacă și relaxare, dedicat tuturor turdenilor, mici sau mari. Sunt convins că în acest weekend vor fi și mai mulți vizitatori, ceea ce nu poate decât să mă bucure!" - Cristian Matei - Primarul Municipiului Turda

 Invităm locuitorii să descopere și să se bucure de această nouă atracție din Parcul Tineretului și să contribuie la menținerea curățeniei și a siguranței în zonă.

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh