30
Ma, Apr
2 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Primarul turdean, Cristian Matei, despre transformarea durabilă a Cartierului Industrial: „Mulțumirea oamenilor de aici vorbește de la sine!”
 
O privire retrospectivă la încheierea proiectului de modernizare a celor 19 străzi din cartierul industrial, finanțat cu fonduri guvernamentale care a fost încheiat anul trecut aduce în prim-plan o realitate reconfortantă: acest proiect a adus transformări majore în viața locuitorilor celor 19 străzi.
Străzile noroioase și pline de praf au fost înlocuite cu artere civilizate prevăzute cu trotuare, spații verzi și canalizare pluvială.
„Datorită finanțărilor obținute, am reușit să modernizăm fiecare stradă în parte, asigurând confortul locuitorilor mult timp de acum înainte.
Nicio stradă nu va fi uitată, de aceea facem apel la răbdare. Timp de 30 de ani nu s-a făcut nimic în municipiu iar această inerție a generat o muncă colosală pe care noi, actuala administrație, suntem dispuși să o depunem în continuare”, dă asigurări edlul-șef turdean.
 
 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh