29
Dum, Sep
10 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

MUNICIPIUL TURDA,  titular al proiectului “DESFIINTARE CONSTRUCTIE C1 CASA DE CULTURA CU 500 LOCURI, CONSTRUCTIE NEFINALIZATA S+P+4E”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de incadarre de catre APL Cluj, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “DESFIINTARE CONSTRUCTIE C1 CASA DE CULTURA CU 500 LOCURI, CONSTRUCTIE NEFINALIZATA S+P+4E” propus a fi amplasat in strada Piata 1 Decembrie 1918 nr.27, municipiul Turda, jud.Cluj.

                 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Cluj, din municipiul Cluj Napoca, Calea Dorobantilor, nr.99, bl 9B, in zilele de luni-joi, intre orele 9-14 si vineri intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet apmcj.anpm.ro

                 Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh