25
Joi, Apr
5 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

              Primăria Municipiului Turda a primit confirmarea oficială cu privire la includerea pe lista sinteză de investiții a Companiei Naționale de Investiții SA a amplasamentului pentru construirea unei săli polivalente de 3000 de locuri, pe strada Stadionului nr. 14. Acesta este un pas major în vederea demersurilor de finanțare de către Compania Națională de Investiții a construirii acestei săli, valoarea estimată fiind de 15 milioane de euro. Asta înseamnă că în perioada următoare vom proceda la predarea efectivă a amplasamentului către CNI. SA, până la finalizarea lucrărilor. Municipiul Turda va executa lucrările de amenajare exterioară, respectiv parcări, spații verzi, acces etc.

 

         Ne bucurăm că Municipiul Turda va beneficia de această finanțare guvernamentală și că este inclus în lista municipiilor care vor avea o sală de sport cu competiții la nivel internațional și unde se vor putea desfășura manifestări de mare amploare (concerte, festivaluri etc).  

 

 

 

 

Biroul de presă. 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh