19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Peditel 1791 a ajuns supra aglomerat, mai ceva ca in camera de garda. Si pentru ca noi vrem sa-i ajutam real, profesionist, prompt si cu empatie si blandete pe parinti, vrem sa aducem a doua linie de garda concomitenta, ca deja am depasit lunar peste 4000 apeluri.  Astfel ca, ne-am inscris pe Bursa Binelui- platforma BCR de donatii prin card, necomisionate.  Ajuta-ne sa afle cat mai multi de Campania de srangere de fonnduri pentru Peditel 1791 desfasurata pe Bursa Binelui.  Campania pe Bursa Binelui dureaza pana in 15 februarie 2017  Atasez si un scurt raport, poate este de interes.   Aici este link-ul de la Bursa Binelui.

Daca vom fi in primii 3 (momentan suntem pe locul 4) :( vom primi de la BCR 5000 de euro.  https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Peditel-1791-Sfat-medical-pediatric-prin-telefon-non-stop  Multumesc ca ne ajuti sa facem Romania BINE! P.S. 30% dintre parintii care ne apeleaza sunt din zona rurala, Romania profunda, cum eufemistic este prezentat satul romanesc, ajutam oameni care sunt analfabeti functionali, care ne spun ca ”va sun de acasa”, carora le spunem pe litere poduse farmaceutice sau oameni care folosesc leacuti babesti, care pun copilului real, viata in pericol. Cu amaraciune ne gandim ca poate, daca mama tanara din Gorj suna la Peditel 171, poate reuseam sa salvam bebbelusul tratat babeste cu sare fierbinte.... Dar nu auzise de noi.   Ni se recomanda tot mai insistent :) sa-l facem un serviciu contra cost. Pentru noi, Fundatia Parinti din Romania este si va ramane un serviciu comunitar, nedicriminatoriu, cu acces gratuit la sfatul medical (apelul este cu tarif normal) pentru orice parinte din Romania.... chiar daca va trebui sa mergem pe jos pana la capatul Pamantului sa asiguram finantarea lui.  Multumim :)    

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh