19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Oamenii din Turda și Câmpia Turzii se mobilizează pe facebook, chemându-se în stradă și în aceste două orașe, după modelul Clujului și Bucureștiului.

La Turda, evenimentul „Corupții vor pierii! Jos bandiții din Guvern!!” a fost creat de „Transilvania Liberă”, o autointitulată „organizație politică”, care are și un text de auto-prezentare: „Cand ati privit ultima oara spre Bucuresti fara sa va fie scarba? Aici este pagina Transilvaniei libere pentru transilvaneni.” Evenimentul este  programat în centrul municipiului Turda între 1 februarie, ora 18, și 5 februarie, ora 19.

De la același cont de Facebook vine și evenimentul anunțat pentru 5 februarie, între ora 17 și 19 eveniment care vizează „Retragerea Ordonanțelor de Urgenta privind Grațierea și modificarea Codului penal”.

La Câmpia Turzii, primarul liberal Dorin Lojigan și-a modificat fotografia de profil într-un pătrat de culoare neagră și distribuie evenimentul organizat de Ioana Grozav, intitulat „Nu grațiere! NU amnistie! (Câmpia Turzii), pentru 1 februarie ora 19 – 5 februarie ora 22.

 

Marea adunare însă va fi în această țară la Cluj, la ora 19, în Piața Unirii. 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh