25
Joi, Apr
5 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Paul, Adrian, Leluţ şi Alex, membrii formaţiei COMPACT, concertează la Câmpia Turzii în 16 august 2014, cu ocazia ZILELOR MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII.

Paul CIUCI „este cel care a imprimat stilul inconfundabil al grupului Compact. O figură charismatică, o voce unică şi un talent muzical înnăscut - Paul este frontman-ul care nu poate fi despărţit de chitara sa”. Ce se spune despre Leluţ Vasilescu, alintat "Megastarul”? Se spune că toboşarii sunt, de obicei, cei mai "tineri şi neliniştiţi" membri dintr-o trupă. „Nu numai că el este cel care ţine ritmul trupei, dar ţine în priză şi petrecerea, oriunde ar fi ea!” Adrian Kiseleff, este profesor de pian. „Cântă la pian de la vârsta de 7 ani.CARGO

Este absolvent al Conservatorului din Bucuresti, sectia Jazz - Muzica usoară”. Noul basist al trupei Compact este Alex MIU, din aprilie 2014. Lucruri de noi cunoscute, pe care doar le reamintim de fiecare dată când la Câmpia Turzii, concertează trupa COMPACT, dragă nouă, nu numai pentru faptul că cei doi artişti Paul CIUCI şi Leluţ VASILESCU sunt originari din municipiul nostru ci şi pentru  muzica care o cântă cu dăruire şi ne fac mereu să ne sinţim bine, acasă! „EŞTI TOTUL PENTRU MINE!” este una dintre piesele care sunt aşteptate de către publicul participant la această sărbătoare, alături de piese consacrate pe care, din nou le vom cânta împreună: „FATA DIN VIS”, „MI-E TARE DOR DE TINE”, „EŞTI TOTUL PENTRU MINE”!

 

PAULA_SELING„În premieră pentru prietenii din Câmpia Turzii vom cânta un cântec nou, care va apărea pe noul album COMPACT 2014, piesa: ZÂMBETUL DIN OCHII TĂI! Aşteptăm cu nerăbdare întâlnirea cu publicul din oraşul nostru, un loc special pe care-l iubim şi pe care atât eu cât şi Leluţ, îl amintim de fiecare dată, oriunde ne aflăm în lume. Declarăm cu mândrie de unde suntem!”,  ne transmite Paul CIUCI.

poster_COMPACTCARGO concertează tot în 16 august. Formaţia a luat fiinţă la Timişoara în anul 1989, în altă formulă ca cea de acum: Adi BĂRAR – (leader) chitară, Tavi PILAN – Tobe, Adrian “BACIU” IGRIŞAN – voce, chitară, Ionuţ CARJA – claviaturi, Florin “Xbass” BARBU-chitară bass. Adrian IGRIŞAN este probabil cea mai mare voce Rock din România. Cel mai mare hit al trupei DACĂ PLOAIA S-AR OPRI”, cu el la voce, este aşteptată de către publicul participant la concert.

Pe Paula SELING- cunoscuta artistă interpretă, personalitate TV, compozitoare, fostă realizatoare de emisiuni radio, o aşteptăm cu mare drag la sărbătoarea oraşului să cânte şi să ne încânte cu vocea şi prezenţa ei. Împreună cu Ovi, ea a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision 2010 unde au ocupat locul 3, iar  la Eurovision 2014 s-au clasat pe poziţia a 12-a. Piesa interpretată de către aceştia, „MIRACLE” este ascultată şi apreciată de către publicul din municipiul nostru.

Trupa ELYON- din Oradea: Cornel LIVIU, Claudiu URSUŢA, Şandor KISS, David HALASZ, Robi BARTA, au fost aleşi pentru iubitorii genului  Rock şi  Pop-Punk.Targetul lor este cuprins între 16 şi 22 de ani. De zilele municipiului, concertează în 16 august.

Poster3SEDuminică, 17 august 2014, concertează trupa 3 SUD-EST care s-a reunit oficial pe 28 februarie 2014 lansând un nou single ”EMOŢII”. A fost una dintre cele mai de succes formaţii româneşti, în perioada 1997-2008, membrii ei fiind supranumiţi „Regii muzicii dance“. Printre cele mai cunoscute melodii ale formaţiei se numără „AI PLECAT“, piesă prin care şi-au definit stilul caracteristic. „DE ZIUA TA” o vom fredona împreună, dar şi „AMINTIRILE“ cea mai de succes piesă a celor trei.

CORINA-urcă pe scenă în 17 august. Interpretă a muzicii pop, dance, R&B, a debutat în anul 2004 cu albumul „NOI DOI” produs de Marius MOGA. „FACE OFF” a reprezentat o schimbare importantă în stilul artistei conţinând influenţe reggae, drum'n base, house şi electro.  Piesele „ROATA SE ÎNTOARCE” şi  „OFF CORSO”, vor fi interpretate de artistă.

OANA RADU este cunoscuta finalistă a concursului VOCEA ROMÂNIEI- sezonul 2. Odată cu lansarea single-ului “TU”, Oana RADU a declarat: "A fost, în primul rând, extrem de emoţionant pentru că este primul meu videoclip.” Piesa va fi interpretată de artistă la scena din Parcul Mare în 17 august.

VOLTAJ„DĂ VINA PE VOLTAJ”  pentru tot ceea ce ţi se întâmplă, pentru că noaptea e prea scurtă, difuzorul nu sună destul de tare şi nouă ne place să ne simţim „CA LA DOUĂZECI DE ANI” alături de VOLTAJ! Cele două zile de sărbătoare se vor încheia cu piese live: „ALBINUTZA”, „PIC PIC”, „LUMEA E A MEA”, „NOI DOI”, etc. din concertul susţinut de către Oliver STERIAN, Valeriu IONESCU, Gabriel CONSTANTIN, Călin GOIA şi Adrian CRISTESCU.

PRIMĂRIA  ŞI CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII în colaborare cu ASOCIAŢIA TRANSILVANIA MUSIC SHOW CÂMPIA TURZII au ales pentru dumneavoastră ca spectacolele organizate să fie prezentate de Cristina TUDOR şi Costică PETRUŞ.

Vă aşteptăm cu drag ca împreună să ne bucurăm de zile senine, bună dispoziţie şi minunatul FOC DE ARTIFICII!

 

 

Serviciul Relaţii Publice

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh