19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

zgarie-nori-provincie-1Un depozit aflat în construcție în Parcul Industrial Reif de la Câmpia Turzii tinde să devină una dintre cele mai înalte construcții din zonă, dacă nu chiar cea mai înaltă. Este vorba de construcția care va aparține firmei Macromex, un depozit cu temperaturi controlate pentru alimente. Edificiul la care s-au început lucrările de construcție în anul 2012, a ajuns aproape de finalizarea structurii de rezistență, o structură înaltă de nu mai puțin de 16 etaje. Termenul prevăzut pentru finalizarea obiectivului este luna august 2015, însă construcția domină de pe acum întreaga zonă Turda-Câmpia Turzii, cu înălțimea sa demnă de un zgârie-nori de provincie. Ea se poate vedea atât din Turda cât și de pe autostradă sau din Câmpia Turzii. Constructorul este AICI Cluj iar proiectantul este firma Popp&Asociații.

zgarie-nori-provincie-2Macromex este, la acest moment, cel mai mare importator și distribuitor de produse congelate și refrigerate din România. Firma a debutat în 1993 ca distribuitor en-gross. Din 1998, Campofrio este primul client de talie internațională care a ales Macromex ca distribuitor al produselor sale pe piața autohtonă, urmează alte firme puternice ca Lactalis sau Sadia. Din luna mai 2001 Macromex devine partener al OMV Romania in vederea inițierii operațiunilor convenience iar un an mai târziu devine distribuitor exclusiv pentru Romania al produselor din carne de pasare ale Tyson, lider mondial în producția de carne. Din 2003 Macromex devine acționar majoritar al uneia dintre cele mai importante fabrici de mezeluri din țară - Cominca Oradea iar în 2004 lansează Casa Gruia, primul brand de preparate din carne lansat de companie pe piața de profil autohtonă. Macromex Convenience semnează contractul cu MOL Romania în 2005 iar la finalul aceluiași an, Lekkerland, o companie germană de renume, preia Macromex Convenience. În 2006, Macromex inaugurează primul centru logistic din România care beneficiază de control exclusiv computerizat, parte a complexului logistic Cefin Chijana.zgarie-nori-provincie-3

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh