26
Vi, Apr
2 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

expoflora-2013-4Expoziţia de aranjamente florale, ExpoFlora 2013, şi-a deschis porţile vineri, 30 august 2013, la ora 12.00, în prezenţa oficialităţilor locale şi judeţene, iar apoi a vizitatorilor.

La acest eveniment politicienii locali, în majoritatea lor bărbați, au venit însoțiți de doamnele care se ocupă de toate în timp ce ei dezbat, nu-i așa, probleme de viață și de moarte ale comunității noastre. Un  lucru inedit pentru ediția din acest an este faptul că ea a fost găzduită în acest an de clădirea de lângă primărie a Colegiului Tehnic ”Dr. Ioan Rațiu” dar și în curtea instituției școlare. Aceasta după ce Colegiul Naţional ”Mihai Viteazu” a intrat în renovare și, după ce, ediția trecută a fost organizată la Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu”, pentru că atunci, ”grosul” activităților erau comasate în zona Materna, spre deosebire de acest an când Zilele Municipiului Turda se desfășoară în plin central orașului.

expoflora-2013-1La ediţia din acest an au participat 37 de firme, cu două mai multe decât anul trecut. Firmele care expun la ExpoFlora 2013 sunt din Cravoia, Piteşti, Sibiu, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Aiud, Ciumbrud, dar, bineînţeles, şi din Turda şi Mihai Viteazu.

expoflora-2013-2Printre lucrurile prezentate la această ediţie care s-au bucurat de succes în ochii vizitatorilor și, de ce nu, ai cumpărătorilor,  au fost ornamente artificiale, aranjamente florale artificiale, produse din ceramică, dar şi alte elemente de decor.

Organizatori au răsplătit, ca în fiecare an, efortul participanţilor la ediţia din acest an a expoziţiei florale de la Zilele municipiului Turda cu premii şi diplome decernate în cadru festiv.

expoflora-2013-3Aprecierile publicului însă sunt meritate de toate firmele participante, florile gingaşe şi frumoase încântând vizitatorii expoziţiei, dar mai ales pe reprezentantele sexului frumos, ele, mai ales, fiind cele care nu au plecat cu mâna goală de la ExpoFlora 2013.

expoflora-2013-5Ca de fiecare dată, la standurile de la ExpoFlora din acest an, vizitatorii pot să îşi achiziţioneze atât plante, cât şi răsaduri sau bulbi. Primul stand și cel mai frumos, putem spune, a fost cel al SC Domeniul Public Turda, firma turdeană cu mare tradiţie în cultivarea florilor ornamentale dar şi în amenajarea unor spaţii verzi de mare frumuseţe, cu ajutorul specialiştilor săi.

Primarul Tudor Ștefănie, însoțit de soția și una dintre fiice a strâns mâna fiecărui participant la ExpoFlora, mulțumindu-i pentru participarea la expoziție. În afara primarului, au mai participat, printre alții, deputatul Mircea Irimie, șeful SPD Turda, Cristian Matei, viceprimarul Lucian Nemeș, majoritatea consilierilor locali, bărbați și femei, dar și directorul SC Domeniul Public Turda, Adrian Sălăgean.expoflora-2013-6

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh