20
Sam, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Peste 600 de basarabeni vizitează în acest final de săptămână cele mai cunoscute obiective turistice din București, Iași, Cluj, Timișoara și Valea Prahovei. Participanții la programul „Cunoaște-ți Țara” sunt întâmpinați de reprezentanți ai autorităților locale în fiecare oraș în care ajung. În București, 200 de persoane au fost primite la Parlamentul României de deputați care fac parte din grupul „Prietenii Unirii”. 

Programul național <<Cunoaște-ți Țara>> contribuie la familiarizarea basarabenilor cu realitățile din România. Fiecare basarabean care vizitează pentru prima dată un oraș din România are ocazia să își formeze propriile păreri despre cum se trăiește în partea aceasta de Prut, despre cele mai cunoscute atracții turistice și obiective de ordin istoric, dar și despre viața de zi a românilor din țară”, a declarat Alexandru Rotaru, președinte executiv al Platformei Unioniste Acțiunea 2012, responsabil de programul „Cunoaște-ți Țara”.

 În București, după ce vineri participanții la programul „Cunoaște-ți Țara” vizitează Patriarhia Română și au oportunitatea de a vedea Capitala din autocarele turistice, sâmbătă vor afla mai multe lucruri despre Centrul Vechi, în cadrul unui tur ghidat, vor vizita Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, și vor fi martorii celui mai mare spectacol aviatic din România, care are loc pe Aeroportul Internațional Băneasa.

Programul național „Cunoaște-ți Țara” se află la cea de-a doua ediție. În 2017, peste 40.000 de basarabeni au vizitat timp de câte trei zile cele mai cunoscute atracții turistice din toate regiunile țării. Anul acesta, în cadrul tururilor sunt așteptați să ajungă în România peste 60.000 de basarabeni.

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh