23
Lun, Iul
35 New Articles

Eveniment
Typography

Încep Zilele Municipiului Turda (ZMT 2017). La mulți ani, turdeni, oriunde v-ați afla!

Cu siguranță că va fi cea mai reușită ediție de până acum. Programul manifestărilor cuprinde momente în premieră pentru publicul turdean, acțiuni și show-uri de neratat.

Nu uitați că pe site-ul Turda Info, în partea dreaptă, găsiți programul Zilelor Municipiului Turda, ediția 2017. Scoate-l la imprimantă și încearcă să nu ratezi niciunul dintre evenimentele destinate ție!

Turda Info îți va recomanda, pentru fiecare zi de sărbătoare, activitățile pe care nu trebuie să le ratezi!

Iată recomandările noastre pentru ziua de mâine:

În centrul istoric, de la ora 10 va fi gata pentru voi Expo Auto, la a patra ediție, și Bike Expo, în premieră. În Parcul Central (Tineretului), la aceeași oră 10 se deschide Parcul cu Flori, un parc de distracții pentru copii, ei fiind, de fapt, florile care au dat numele evenimentului. Veți găsi acolo tiroliană, tobogan, escaladă, trenuleț electric și, bineînțeles, mașinuțe electrice, ateliere recreative și mult divertisment pentru copii. Acolo, la scena din Parcul Central, în fiecare zi este programat un spectacol cu și pentru copii, între ora 12 și 15.

Ce vă mai așteaptă în parc? Târg de produse tradiționale românești,  apoi veți găsi simbolul păcii dar și pe al războiului, adică o expoziție columbofilă și una de tehnică militară. Tot la ora 10, în fiecare zi de sărbătoare a turdenilor, se deschide Milvus Grup, o expoziție cu concursuri interactive prin vizionare de filme despre păsări, urme de urs, turnate în lut și multe alte surprize.

Sunteți așteptați și la vernisajele unor expoziție. Prima este cea a lui Cornel Vana, programată la Primăria Turda, în același timp, la Teatrul Aureliu Manea fiind deschisă expoziția Societății Culturale Filarmonia, care societate vă așteaptă cu lucrări de pictură și la Salina Turda. Tot de la 11.30, la Biblioteca Municipală va avea loc o lansare de carte iar, în Parcul Central se va deschide prima ediție a Festivalului de bucătărie turdeană.

Un eveniment devenit tradiție vă așteaptă de la ora amiezii, Expo Flora, ediția a XVII-a, una extraordinară, vă dezvăluim doar că veți găsi un lac adevărat în parcul mare, cu tot felul de plante...

La Muzeul de Istorie sunt programate nu mai puțin de 4 evenimente, începând cu ora  12.30, evenimente care conțin expoziții de port tradițional și atelier de țesut, dar și vernisajul cunoscutului pictor și grafician turdean, Gavril Nechifor.

Suporterii echipei de handbal Potaissa Turda, nu uitați de turneul care se desfășoară la Sala George Barițiu, mâine a doua zi de meciuri, Potaissa joacă de la ora 18 cu campioana Dinamo București.

Ne mutăm cu recomandările la scena din Oprișani, la Materna, unde iubitorii muzicii populare au de la ora 18 un program cu interpreți și formații de dansuri populare turdene iar de la ora 20  se va derula o emisiune înregistrată de ETNO TV, cu artiști de folclor consacrați.

În apropiere, la Parcul Teilor, cei care au fost trași la sori și au câștigat o călătorie cu Balonul vor păși în nacelă și vor vedea zona de sus. Le urăm să aibă curaj, merită!

Abia de la 21, tinerii și iubitorii muzicii românești, pot admira evoluția lui Dj Rynno & Sylvia, pentru ca o oră mai târziu, Andra să cânte și să încânte, în finalul manifestărilor din prima zi a ZMT 2017.

 

VEZI AICI INTREGUL PROGRAM AL ZMT 2017!

 

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh