13
Joi, Dec
38 New Articles

Eveniment
Typography

Azi, 31.10.2017 de la ora 16:30 copiii, însoțiți de părinți, bunici și prieteni sunt așteptați în Parcul Teilor, tărâmul de basm în care se va desfășura atelierul de pictat dovleci.
 Activitatea inedită va fi susținută și coordonată de Organizația de tineret a Partidului Social Democrat care îi va învăța pe toți participanții, indiferent de vârstă, cum să realizeze decorațiunile simbol ale Halloween-ului.  Fun Kids Turda își va trimite la petrecere toate vrăjitoarele, pirații, oamenii păianjen, mumiile și clovnii pentru a crea o atmosferă fantastică.  Năzdrăvănii și părinții lor vor avea ocazia de a se bucura de timpul petrecut împreună, într-un mod distractiv și educativ.
 Se va premia cel mai original, cel mai înfricoșător și cel mai colorat dovleac, iar participantul cu cel mai interesant costum va avea parte de o surpriză. Intrarea este liberă și toți participanții vor primi din partea organizatorilor cadouri surpriză, bomboane și o experiență de neuitat. 
 Va așteptăm cu drag!

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh