20
Sam, Apr
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Talentata interpretă de muzică pop, Daciana Constantea, din Câmpia Turzii a câștigat ieri, la București, Loc 1 – Etno (interpretând „Dor”), Loc 1 - Pop românesc (cu melodia „Mai frumoasă”) și Loc 2 - Pop internațional (cu „Say you love me”), toate la categoria 13-14 ani, în cadrul Festivalului Național Star de 5 Stele. Un festival ajuns la a V-a ediție în organizarea Studio Intermezzo, competiție care a avut un juriu condus de soprana Ana Maria Comșa. Locul de desfășurare a fost Casa Universitarilor din București.

Reușita Dacianei Constantea este cu atât mai remarcabilă cu cât a cucerit locul întâi la toate secțiunile la care a participat.

Copila din Câmpia Turzii care iubește muzica nu-și neglijează nici școala, chiar dacă participările la diferite competiții din țară și străinătate o privează, adeseori, de participarea fizică la lecții, fiind obligată să recupereze după fiecare deplasare. Notele ei de la școală sunt bune, însă, ceea ce îi permite să reprezinte Câmpia Turzii în competițiile de gen, fără ca educația, cel mai important domeniu al vieții sale la vârsta de 14 ani, să sufere.

În perioada imediat următoare, mai exact în 25 noiembrie, fetița dotată cu o voce  „de aur” va participa la festivalul-concurs internațional de muzică pop pentru copii și tineret “EURO POP MUSIC VISION”, ajuns la ediția a IV-a (a III-a în Romania + una in Italia). Informatii la www.euromusicvision.ro. , care se va desfășura pe două categorii: categoria de vârstă: 5 - 35 ani şi Senior Over 35 ani. Festivalul-concurs va avea două secțiuni:- Secţiunea I: INTERPRETARE;- Secţiunea II: CREAŢIE. Competiția are ca organizator Asociaţia Culturală Româno-Italiană "Veronica Arts" și partener - Casa de discuri “Fevronia records”.

Locul desfăşurării: Bucureşti, România - Club A, Centrul Cultural „Arcub” Gabroveni.

Îi ținem pumnii strânși reprezentantei municipiului Câmpia Turzii și îi urăm mult succes!

 ------------------

Foto Facebook - Daciana Constantea

Pin It

Comments   

# Aurel Toma 2017-11-20 08:00
Va rugam sa corectati la editie: este a III-a in Romania + una in Italia. Informatii la www.euromusicvision.ro. Va multumim pentru articol.
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh