21
Dum, Oct
25 New Articles

Eveniment
Typography

În așteptarea rezultatelor și a fotografiilor oficiale de la cel mai important eveniment de la Turda în dansul sportiv, vă oferim câteva fotografii de la concurs. O competiție la care, ca de obicei, s-a înregistrat o participare masivă, mărturie stau autoturismele care au invadat întreaga zonă din curtea Școlii Avram Iancu din Turda și de pe străzile laterale.

Sâmbătă, 25 noiembrie, s-a desfășurat la Turda, concursul național de dans sportiv Cupa Potaissa - Ed. a 22-a, la sala de sport a Școlii Avram Iancu. Concursul a început la ora 8,30 cu categoriile speciale și s-a derulat pe tot parcursul zilei.
Evenimentul a programat, pe lângă demonstrativul susținut de sportivii clubului, va avea loc și o demonstrație de dansuri latino americane cu Campionii Mondiali Under 21 - ALEX MICULESCU - ANDRA PACURAR.

Link foto: http://turdainfo.ro/index.php/galerii-foto/167-photos/12450-raid-foto-pe-la-cupa-potaissa-la-dans-sportiv-editia-2017

Link video: http://turdainfo.ro/index.php/video/12449-cupa-potaissa-la-dans-sportiv-2017

 

 

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh