16
Ma, Oct
37 New Articles

Eveniment
Typography

Lent Optik oferă

Consultații oftalmologice gratuite în Câmpia Turzii

 

În săptămâna 4-8 decembrie 2017, compania Lent Optik demarează o nouă campanie de consultaţii oftalmologice gratuite şi măsurarea tensiunii oculare cu tema ”Ochii – poarta deschisa catre suflet”.

 

Serviciile medicale oftalmologice sunt efectuate de specialişti din Bucureşti cu aparatură de ultimă generaţie în Campia Turzii, județul Cluj existând şi posibilitatea achiziţionării de ochelari corespunzători. Campania din Câmpia Turzii continuă programul de CSR derulat în 40 de sate și comune din județul Cluj la începutul lunii noiembrie, în cadrul căruia 3300 persoane au beneficiat de consultații oftalmologice gratuite.

 

Prin intermediul acestui proiect, Lent Optik și-a propus să vină în sprijinul publicului larg și să atragă atenția asupra importanței sănătății ochilor.

 

Consultatiile vor fi realizate de echipele mobile Lent Optik, în strada Laminoriștilor nr. 10 (lângă primărie), zilnic, între 4 și 8 decembrie, de luni până vineri, între orele 9.30 – 16.30.

 

Despre Lent Optik

Lent Optik cuprinde o echipă de specialiști în executarea de ochelari pentru vedere, consultații oftalmologice, eliberări rețete, determinarea dioptriilor, ochelari de soare, ochelari de calculator, accesorii și reparații specifice. Toate produsele și serviciile companiei sunt controlate și evaluate după un plan bine stabilit anterior.

În perioada 2012-2017, Lent Optik a derulat mai multe campanii sociale oferind consultații oftalmologice gratuite locuitorilor din sute de localități din toate zonele țării. În urma investigațiilor din cadrul campaniilor, participanții au primit recomandări și rețete specifice către centrele de oftalmologie pentru corectarea problemelor mai grave.

Contact:

Telefon: 0762.769.457/ 0767.734.548/ 0767.944.522

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Website: www.lent-optik.ro                           

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh