18
Joi, Oct
25 New Articles

Eveniment
Typography

Asociaţia ,,Produs de Cluj”, entitate care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, a participat în perioada 30 noiembrie - 3 decembrie a.c. la Târgul 100%  românesc de la Iași. A fost pentru al cincilea an consecutiv în care organizația clujeană a fost prezentă la acest prestigios târg din capitala Moldovei.

Prezența noastră la acest eveniment, organizat de fiecare dată în perioada în care sărbătorim Ziua Națională, este dovada faptului că moldovenii apreciază produsele ardelenilor, în general și ale clujenilor, în special. În fond, calitatea și autenticul nu au granițe, nici geografice, nici culturale”, a declarat domnul Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj.

Clujenii au expus la acest târg miere de albine, dulceață și siropuri de fructe, ulei presat la rece, ciocolată de casă, turtă dulce, costume populare, podoabe lucrate manual, săpunuri naturale, produse și decorațiuni din lavandă.

Următoarea manifestare expozițională la care Asociația Produs de Cluj va fi prezentă este Târgul Național pentru Artizanat și Meșteșuguri 2017, eveniment care se va desfășura în perioada 8 - 10 decembrie 2017, la Centrul Expozițional ROMEXPO București.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh