20
Sam, Apr
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O veste rea a lovit ca un trăsnet comunitatea din jurul Colegiului Național Mihai Viteazul Turda și mai ales pe profesorii de aici. Inimosul, jovialul profesor de fizică Adrian Constantin Stăvariu a încetat din viață cu 10 zile înainte de a împlini vârsta de doar 57 de ani. Colectivul din CNMV a făcut tragicul anunț:

„A încetat din viață, după o scurtă dar grea suferință, colegul și prietenul nostru

Profesorul
ADRIAN – CONSTANTIN STĂVARIU
( 22.12.1960 – 11.12.2017)

A lăsat în sufletul nostru, al colegilor, al elevilor, al tuturor celor care l-au cunoscut, o pierdere irecuperabilă și de neînlocuit.

Odihnească-se în pace!”

Cei care l-au cunoscut, elevii și prietenii săi, simt un imens gol la plecarea celui care și-a făcut cu profesionalism meseria de profesor de fizică, la standardele înalte cerute de o instituție școlară cum este Colegiul Național Mihai Viteazul.

Cu siguranță, Steve, așa cum l-au cunoscut prietenii, este deja în raiul rockerilor ascultând la nesfârșit albumele lui Yngwie Malmsteen sau AC/DC, ceea ce, cu siguranță, îi dorim toți cei care l-am cunoscut!

Dumnezeu să aibă în pază sufletul său!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh