11
Ma, Dec
47 New Articles

Eveniment
Typography

CFR Călători Cluj informează că trenurile internaţionale “Harghita” IR 366 și IR 367, Brașov – Budapesta și retur, își vor modifica ruta, circulând prin Târgu Mureș în loc de Beclean pe Someș, astfel:

 începând cu data de 11 ianuarie, IR 366 Brașov (pl. 06.40) – Deda  (pl. 10.47) – Târgu Mureș (sos. 11.43 / pl. 11.46) – Cluj Napoca  (pl. 14.45) – Biharkeresztes (sos. 18.14) – Budapesta (sos. 21.20);

  •  începând cu data de 10/11 ianuarie, IR 367 Budapesta (pl. 06.45) – Biharkeresztes (pl. 12.28) – Cluj Napoca (pl. 16.02) – Târgu Mureș (sos. 18.46 / pl. 18.58) – Deda (pl. 20.05)  – Brașov (sos. 00.18).

 

Pe teritoriul Ungariei mersul celor două trenuri rămâne nemodificat.  

 

Călătoria fără plata diferenţelor tarifare pe noua rută este posibilă numai pentru biletele cumpărate deja cu anticipație. De asemenea, biletele emise cu anticipație la trenurile IR 1748 și IR 1749 Cluj Napoca - Târgu Mureș și retur care nu vor mai circula, vor fi acceptate la transportul cu trenurile IR 366 și IR 367.

 

Pasagerii care au bilete/abonamente la cele 2 trenuri internaționale care nu mai circulă pe ruta Sărăţel – Beclean pe Someș – Cluj Napoca vor primi, la cerere, contravaloarea parcursului integral sau a parcursului neefectuat fără reținerea taxei de procesare în conformitate cu prevederile art.21 din Regulamentul privind transportul pe căile ferate din România. Detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Tarife în țară.

 

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro.

 

 

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh