11
Ma, Dec
47 New Articles

Eveniment
Typography

Sute de pensionari turdeni, și nu numai, au petrecut alături de membrii Asociației Pensionarilor „Dr. I. Rațiu” ceea ce organizatorii (conducerea asociației) au numit „Revelionul Pensionarilor”. Evenimentul, devenind o tradiție de la care turdenii de vârsta a treia nu ar lipsi pentru nimic în lume, a fost găzduit, ca de obicei, de Restaurantul Electroceramica, locul unde ei s-au simțit minunat și anii trecuți.

Petrecerea pensionarilor a fost onorată de echipa de dansatori - grupa mică - a Ansamblului "Datina Turdeană" pregătită de maestrul coregraf Ioan Cuc. Micuții dansatori au încântat asistența prin evoluția lor, fiind aplaudați de bunicii lor pentru faptul că duc mai departe tradițiile și obiceiurile populare românești.

Eleganți și galanți cu perechile lor, bărbații nu au lăsat vârsta să le îngreuneze picioarele și au invitat doamnele atât la dans, cât și la jocuri populare, astfel că atmosfera s-a încins rapid, iar distracția a fost maximă.

„Comitetul de conducere al Asociației Pensionarilor "Dr. I. Rațiu" mulțumește tuturor celor care au participat la Revelionul Pensionarilor. Toți ați fost frumoși, eleganți, minunați și plini de viață. Să rămâneți mereu așa!”, le-a transmis președinta asociației, Emilia Szilagyi, participanților la mega-petrecerea de duminica trecută.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh