26
Vi, Apr
2 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cluj-Napoca – 30 ianuarie 2018. Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca și partenerii săi pun la dispoziție 1,2 milioane de euro finanțare pentru antreprenorii din regiunea Nord-Vest interesați să deschidă un start-up în mediul urban.

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca alături de partenerii săi, Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL și Asociația Centrul pentru Politici Publice, anunță demararea proiectului Noi AntrepreNORI , pe numele său întreg „Un PLUS pentru START UP-urile Regiunii Nord-Vest”.

Proiectul se adresează persoanelor interesate să își deschidă un start-up într-un oraș din județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj și se va desfășura pe o perioada de 3 ani (ianuarie 2018 – ianuarie 2021). Demersul oferă oportunitatea de a participa la un curs de formare antreprenorială pentru 307 persoane (angajați, persoane ocupate pe cont propriu, șomeri și persoane inactive).

În urma finalizării trainingului, absolvenții vor avea în continuare oportunitatea de a se înscrie la un concurs de planuri de afaceri în domeniul non-agricol, în mediul urban în unul din județele Regiunii Nord-Vest. 38 de planuri de afaceri vor fi selectate pentru a primi o finanțare de 30 sau 40 de mii de euro.

Astfel, 12 start-up-uri vor beneficia de un ajutor de minimis în valoare de € 40.000, iar alte 26 de start-up-uri vor beneficia de un ajutor de minimis în valoare de € 30.000. Noii antreprenori vor beneficia de stagii de practică, precum si de servicii personalizate de consiliere, consultanță,  mentorat și monitorizare pentru noua afacere, pentru o perioadă de 18 luni de la înființare. Participarea la toate activitățile proiectului este GRATUITĂ!

Proiectul este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, POCU/82/3.7/104273. Bugetul total al proiectului este de 8.900.412,34 lei, din care 7.534.576,40 lei  sunt contribuție UE, 1.329.631,13 lei sunt contribuție din bugetul național și 36.204,81 lei este valoarea co-finanțării eligibile a Beneficiarului.

Pentru detalii privind desfășurarea activităților proiectului:

Persoana de contact: Carmen Ciobanu, Manager de proiect – 0742 265 925, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh