20
Sam, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a fost condamnat definitiv la 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare. Este știrea zilei, după ce Curtea de Apel Cluj a decis reducerea cu două luni a pedepsei pronunţate de prima instanţă. Uioreanu, trimis în judecată pentru corupţie după ce fusese reţinut de procurorii DNA în 2014 şi apoi arestat preventiv pentru luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi complicitate la spălare de bani. Anchetatorii anticorupție au susținut că acesta ar fi luat mită 15% din valoarea contractelor derulate pe bani publici.

Decizia definitivă a fost luată de judecătorii de la Curții de Apel Cluj după ce avocații lui Horea Uioreanu au depus recurs față de decizia instanței inițiale, care îl condamnase, anul trecut, la şase ani şi jumătate de închisoare cu executare.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh