19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Educația reprezintă un domeniu important în care Clubul Rotary Turda investește, dorind să realizeze implicarea tinerei generații în problemele comunității dar și să susțină creșterea calității în educație.

            Am lansat și în acest an o provocare școlilor turdene, aceea de a participa la  concursul de proiecte ”O șansă pentru mediu”, ediția a II-a. Implicarea elevilor și cadrelor didactice în anul rotarian precedent, dorința acestora de a avea un mediu natural sănătos, dar și de de a face parte dintr-o comunitate unită, ne-au determinat să continuăm acest proiect.

În competiție s-au înscris: Școala Gimnazială „Andrei Șaguna”, Școala Gimnazială „Teodor Murășanu”, Școala Gimnazială „Horea, Cloșca și Crișan”, Școala Gimnazială „Avram Iancu”, Colegiul Național ”Mihai Viteazul”, Liceul Teoretic ”Jósika Miklós”. În perioada 19 februarie 2018 – 30 aprilie 2018 în fiecare școală se vor desfășura activitățile din cadrul proiectului propus. Evaluarea proiectelor școlilor se va realiza de o echipă de masteranzi și doctoranzi de la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj, Facultatea de Știința și Ingineria Mediului, în  perioada 1 mai 2018 – 11 mai 2018, conform unor criterii bine stabilite.

Cunoscând faptul că integrarea resurselor TIC în educaţie este benefică şi duce la o creştere a performaţelor şcolare, Clubul Rotary Turda va premia și în acest an școlile câștigătoare cu instrumente IT. Premiile acordate în acest an vor fi: premiul pentru cel mai bun proiect, premiul pentru identificarea unei probleme de mediu în comunitate și propunerea unei soluții viabile de rezolvare, premiul pentru originalitatea și diversitatea activităților desfășurate.

Le dorim succes în desfășurarea activităților propuse!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh