17
Mie, Apr
12 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Actorul Teatrului „Aureliu Manea” Turda, Vali V. Popescu, a făcut un gest inedit, de Ziua Femeii, „legând” Teatrul Național din Cluj-Napoca de Teatrul „Aureliu Manea” din a cărui trupă face parte, printr-o alergare continuă. O alergare care a durat pentru el puțin peste 3 ore. EL a fost așteptat la intrarea în Turda de colegii săi de la teatrul turdean, alături de care a parcurs ultimii kilometri până în fața Teatrului „Aureliu Manea”. Cu această ocazie am aflat că, între cele două instituții teatrale se află o distanță de 29 km și 800 de metri.

Vali V. Popescu a alergat pe 8 martie pentru teatru, dar și pentru doamne și domnișoare. El nu a fost singur pe traseu, fiind însoțit, pe bicicletă, de Claudiu, un prieten foarte apropiat, alergător și el, care l-a ajutat cu cele necesare, apă, batoane energizante și... încurajare continuă.

 „8 martie pentru că este o zi cu simbol. Este foarte simplu să oferi un buchet de flori, o felicitare sau orice altă atenție de acest gen. Consider că este necesar ca din când în când să surprind femeia cu un gest aparte, cu un gest care să arate cât de mult înseamnă pentru mine”, a declarat actorul alergător.

Un scurt interviu cu el legat de acest eveniment puteți citi aici: http://turdainfo.ro/index.php/turda-96332/eveniment/13075-actorul-vali-v-popescu-maraton-de-8-martie

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh