29
Vi, Mar
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Azi, în cadrul campaniei de salubrizare derulată în Turda sub genericul „Luna Curățeniei”, s-au strâns, deja, munți de gunoaie. Campania declanșată de Primăria Turda a început pe str. 22 Decembrie 1989. Ce a văzut acolo, l-a făcut pe primarul Matei să răbufnească pe rețelele de socializare:

„Dragi cetățeni, vă rog să priviți aceste imagini și să realizați că acest loc este in inima orașului nostru! Un munte de gunoaie pe care le-am strâns astăzi de pe str. 22 decembrie. Nu se mai poate așa ceva! Nu mai putem tolera o asemenea indolență și bătaie de joc! Aceste comportamente trebuie să înceteze și să ne respectăm orașul, să respectăm locul în care trăim.

Vă anunț pe această cale că declarăm război mizeriei și gunoaielor și vom lua măsuri drastice împotriva celor care nu respectă legea. Vă rog să vă alăturați acestor demersuri și să denunțați orice gest de acest fel. Doar împreună vom putea reuși să punem capăt acestor obiceiuri!”, a postat Cristian Matei pe pagina sa de Facebook.

Vezi aici mai multe foto: https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian/media_set?set=a.1878164562203025.1073742099.100000284983922&type=3&pnref=story

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh