28
Joi, Mar
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Clinica Dentara Petrus Dent lansează Campania Un zâmbet fericit si sănătos pentru copilul tău! Ziua Copilului va fi sărbătorita la Petrus Dent timp de doua săptămâni  cu reduceri de 50% pentru copii la serviciile stomatologice.

Oferta Speciala pentru copii intre 3 si 14 ani!

Clinica Dentara Petrus Dent derulează in perioada 01 iunie – 14 iunie 2018 Campania Un Zâmbet fericit si sănătos pentru copilul tău. In cadrul campaniei timp de 2 săptămâni copiii cu vârste intre 3 si 14 ani au parte de control stomatologic gratuit si reducere 50% la servicii stomatologice.

Pe lângă serviciile stomatologice medicii vor oferi copiilor informații despre igiena orala, periaj dentar si alte aspecte importante pentru un zâmbet sănătos.

Medicii stomatologi de la Petrus Dent promovează beneficiile unei igiene orale  sănătoase, de aceea suntem bucuroși sa facilitam accesul copiilor la asistenta stomatologica si îngrijire dentara. Mai mult, am pregătit un cabinet special dedicat copiilor si in loc de o sala de așteptare -  o sala de joaca pentru copii, spune medic stomatolog, Andreea Petrus, director Petrus Dent. Pentru a beneficia de aceste servicii este necesara programarea in avans la numărul de telefon: 0744550599 . Campania se va desfășura la sediul Petrus Dent din Turda, strada Lianelor nr. 3A.

Serviciile stomatologice necesare copilului vor fi decise de medicul dentist in urma examinării. Însoțirea copilului de un adult este obligatorie.

 

De Ziua Copilului Petrus Dent dăruiește zâmbete!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh