19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ce transmit cei de la situații de Urgență despre elicopterul căzut la Turda:

„In urma unui apel pe numarul 112, in dispeceratul ISU Cluj s-a anuntat faptul ca un elicopter de mici dimensiuni, utilizat la activitati agricole, s-a prabusit in zona unui deal de pe raza municipiului Turda.

Imediat au fost alertate 1 autospeciala complexa de stingere cu modul de descarcerare si prim ajutor, 1 ambulanta SMURD pentru victime multiple (ATPVM) si 1 echipaj medical SAJ.

In urma verificarilor, in elicopter se aflau 2 persoane, care au iesit din interiorul aeronavei si nu prezinta probleme medicale deosebite.

In acest moment, cei 2 ocupanti sunt evaluati de echipajul medical SAJ sosit la fata locului, iar daca situatia acestora o va impune vor fi transportati la spital”, precizează cei de la Departamentul pentru Situații de Urgență.

Cei de la ISU au revenit apoi cu precizări „In urma evaluarii medicale, unul dintre cei doi ocupanti ai elicopterului va fi transportat la spital, pentru investigatii suplimentare. Barbatul este constient si prezinta leziuni care nu ii pun viata in pericol”.

Așteptăm un comunicat de presă cât mai complet.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh