19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 În 20 și 21 Octombrie 2018 se vor desfășura  în localitatea Viișoara (jud.Cluj)  cinci   Expoziții Chinologice. Una  Națională, două Internaționale și trei Expoziții ale unor Cluburi de rasă, organizate de Asociația Chinologică Turda, sub egida  Asociației Chinologice Române și Federației Chinologice Internaționale. Locația este din nou  primitoarea Arena Sportivă din Viișoara iar, pe această cale, mulțumesc Consiliului Local Viișoara și în special d-lui primar Ioan Roman, pentru ajutorul dat. La ora când scriu acest articol înscrierile sunt în toi se înscriu câini din Ungaria, Finlanda, Polonia, Estonia, Moldova, Ucraina, Cehia, Slovacia și, bineînțeles, din România. Dar până la ora închiderii înscrierilor mai este timp pentru alte.

Programul va fi următorul:

Sâmbătă 20.10.2016, ora 10.00: Expoziția Națională CAC va începe cu arbitrajul pe rase și grupe.

La  orele 14.30 va începe cea de-a doua expoziție a zilei, cea internațională, iar la aproximativ la ora 19.00 va fi programul Special Best în Show, pentru expoziția națională (Junior BIS și BIS) și cu departajarea celor  mai buni câini ai raselor în câștigătorii celor 10 grupe canine FCI la Expoziția Internațională. Dintre aceștia se va alege câștigătorul Expoziției iar pe parcursul finalei  vom vedea cel mai bun Baby, Puppy, Junior, Veteran și cel mai bun câine  al expoziției, “BEST IN SHOW” dar și cel mai bun câine Ciobănesc Românesc, Grup dpoziția de Club Retriever Romania, o expoziție de clasă rezervată retrieverilor. Concomitent cu aceasta expoziție vor avea loc și cele două Expoziții de Club: Retriever Club Romania și Clubul Terierilor de Tip Bull din România. Menționăm faptul că pentru cel de-al treilea an consecutiv programul BIS va avea loc în nocturnă.

A doua zi, duminică 21 octombrie, va avea loc a doua Expoziție Internațională CACIB în care câștigătorii din ziua precedentă vor încerca să-și apere titlurile câștigate iar ceilalți vor încerca să demonstreze că doar ghinionul i-a privat, cu o zi înainte, de câștigarea unor titluri. Avem arbitri din România și străinătate: Daniela Radu și Petru Muntean din România, Kristina Tar din Ucraina, Kimmo Mustonen din Finlanda, Mariano Di Chicco din Italia , Markov Damir și Zoran Curcic, Tino Pehar din Slovenia și, nu în cele din urmă, Philippe Lammens din Franța. Organizarea este în parteneriat cu Asociația DOG-SHOW.EU, partenerul nostru tradițional alături de care, în anii trecuți, am avut expoziții foarte bune iar sponsorul nostru oficial este: PAMAS SRL – Nature Protection. Parteneri: Consiliul local al Comunei Viișoara, Clas Winner și Simba Events, cărora le mulțumim din inimă pentru ajutor.

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a susține acest regal chinologic al asociației noastre, care nu diferă de celelalte expoziții chinologice organizate  de marile centre chinologice ale țării.

Al dumneavoastră,

 

Călin Mărgineanu – Președinte ACh Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh