19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imagePompierii au căutat toată dimineţa corpul unui om înecat. Corpul fusese văzut din întâmplare de un trecător lângă podul din apropierea sensului giratoriu dar până când pompierii să reuşească să-l scoată corpul a fost înghiţit din nou de ape.

După ce au cercetat ambele maluri, pompierii au ajuns pe podul metalic de la parc. După zeci de minute de scrutare a apei, unul dintre pompieri a strigat: "Uite-l! Coborâţi repede la mal, vine în jos!" A apărut o ancoră aruncată de pe mal, dintre arbuştii de la mal pe care cei de la Apele Române par să îi cultive în loc să îi limiteze. Au lipsit vreo doi metri pentru ca trupul  să fie agăţat. Corpul a prins viteză şi s-a scufundat dar apoi a revenit Thumbnail imagede la suprafaţă. Abia după ce corpul a ajuns în drept cu balastiera de peste râul Arieş pompierii au reşit să-l oprească şi să-l scoată la mal.

Înecatul era de fapt o femeie, îmbrăcată doar cu o pereche de egări. Ea fusese dată dispărută în urmă cu două zile dintr-un sat din Munţii Apuseni. Pompierii au anunţat criminaliştii pentru a prelua cazul şi a stabili dacă femeia s-a încat accidental sau a fost victima unei agresiuni.Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail image

Thumbnail image

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh