09
Joi, Mai
10 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Se știe că, dintotdeauna, omul sfințește locul. Un astfel de om este, la Turda, dr. Ioana Șerban, șefa clinicii Best Dental. Mii de turdeni au fost tratați de ea cu succes de-a lungul activității sale în domeniul stomatologic și de estetică dentară, câștigându-și prin muncă un prestigiu care crește cu fiecare zi.

 

Cabinet de dermato-esteticăinaugurare cabinet dermato-estetica

 

După o investiție masivă pentru modernizarea cabinetului său medical, a luat ființă clinica Best Dental, care oferă deja, de aproape doi ani, asistență medicală stomatologică complexă, la cele mai înalte standarde medicale. Clinica este recent renovată, fiind dotată cu aparatură stomatologică modernă și radiologie digitală de ultimă generație și respectă toate cerințele din domeniul igienei  sanitare și sănătății publice.

Ei bine, inimosul medic stomatolog, aflat în continuă căutare a celor mai noi și moderne metode din domeniile în care activează, a decis să facă un pas mai departe. Astfel că, odată cu prima zi a lunii februarie a inaugurat un nou cabinet, într-un domeniu pe care l-a studiat și pentru care s-a specializat în ultimul an și jumătate: dermatologia estetică.

„Estetica dentară a fost una dintre preocupările clinicii noastre. În completarea acestor servicii, începând cu 1.02.2020 am inaugurat cabinetul de dermatologie-estetică. Cabinetul de dermatologie va fi deservit de domnișoara doctor Ana Radu, medic specialist dermatolog care va fi ajutată in activitatea sa de o asistentă medicală. La inițierea primei ședințe de epilare laser, pacientul va beneficia gratuit de o consultație dermatologică gratuită, când se vor stabili contraindicațiile și planul de tratament individualizat. Epilarea definitivă și alte proceduri de estetică facială și corporală vor fi asigurate de domnișoara doctor și de asistentele medicale care vor lucra în cabinetul de dermatologie estetică.  Vă așteptăm pentru tratamente de estetică dentară, facială și corporală”, ne-a declarat dr. Ioana Șerban, la momentul festiv de deschidere a noilor facilități.

 

Epilare definitivă cu laser, în premieră pentru Turdaepilare definitiva best dental turda

 

Noul cabinet propune turdenilor, nu doar doamnelor și domnișoarelor, ci și bărbaților, tratamente de estetică facială și corporală care beneficiază de tehnologie de ultimă oră. Cabinetul de dermatologie-estetică este dotat cu singurul aparat de epilare definitivă cu laser din Turda, cea mai nouă tehnologie din domeniu, apreciată la scară largă de cei/cele care au beneficiat de ea.

„Această investiție reprezintă pentru mine un vis realizat, acea de a aduce în orașul Turda servicii de dermatologie, de dermato-estetică de cea mai înaltă calitate. Este împlinirea unei munci de aproape un an, cât a durat amenajarea acestui cabinet. Suntem mândri să avem în dotare laserul pentru epilare definitivă, singurul din orașul nostru, suntem bucuroși că vom lucra pe linia de estetică cu produsele Filorga, produse franțuzești de cea mai bună calitate. Nu în ultimul rând, ne mândrim cu doamna doctor dermatolog care ne va susține în activitatea noastră și va efectua consultații și tratamente dermatologice de cea mai înaltă calitate pentru turdeni și nu numai”, ne informează dr. Ioana Șerban, șefa Clinicii Best Dental.

La inițierea primei ședințe de epilare laser pacientul va beneficia gratuit de o consultație dermatologică gratuită, când se vor stabili contraindicațiile și planul de tratament individualizat. Epilarea definitivă și alte proceduri de estetică facială și corporală vor fi asigurate de dr. Ana Radu și de asistentele medicale care vor lucra în cabinetul de dermatologie estetică.

 

Ce spun specialiștii despre laser

 

La deschiderea cabinetului a participat și unul dintre specialiștii de top din România din domeniul esteticii, Sorina Bratu, medic specialist în medicină generală și specialistă în cosmetica estetică. Timp de câteva zeci de minute a vorbit despre metoda de epilare definitivă cu ajutorul laserului, lămurind orice neclarități din jurul subiectului și răspunzând la toate întrebările venite din asistență. Urmăriți cu atenție informațiile și sfaturile doamnei Sorina Bratu, în video-ul de mai jos.

 

 

Ce spun specialiștii despre produsele Filorga

 

A urmat o prezentare a produselor Filorga, susținută de doamna Andrea Borbely, care le-a familiarizat pe doamnele și domnișoarele prezente cu produsele de mezo-terapie, cu peeling-uri, de acid hialuronic de cea mai înaltă calitate. Puteți vedea aspecte din prezentarea făcută cu prilejul deschiderii cabinetului de dermato-estetică de la BestDental Turda.

 

VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA EVENIMENT

Modernism clădit pe tradiție

 

Noul cabinet, aparatul cu laser pentru epilare definitivă și produsele de top Filorga, vin toate să întregească gama serviciilor oferite de sau centrul medical Best Dental Turda, pe care deja le oferă, de peste un an și jumătate, în sediul modern de la baza blocului turn din apropierea Primăriei Turda. Dr. Ioana Șerban continuă cu aceeași pasiune munca mamei sale, care a activat la Turda ca medic stomatolog o viață întreagă, astfel că, în cazul său, nu mai vorbim doar de medicină, devotament față de meserie ci de o adevărată tradiție din care se naște, iată, progresul și alinierea la cele mai noi metode și aparaturi din domeniu.

De aceea, nu mai miră pe nimeni că Clinica Best Dental este dotată cu aparatură stomatologică modernă și radiologie digitală de ultimă generație.

Asistența medicală stomatologică este asigurată de o echipă complexă, compusă din medici, asistente și tehnicieni cu experiență, dedicată în totalitate pacienților.

Pe partea de stomatologie printre colaboratorii Best Dental sunt: un medic stomatolog, un medic specialist în chirurgie maxilo-facială, dento-alveolară și medic specialist ortodont. Echipa este completată de două asistente medicale cu experiență în stomatologie.

 

Servicii stomatologice Best Dental Dr. Ioana Șerban:

 

Stomatologie generală,

Protetică dentară,

Implantologie dentară,

Chirurgie maxilo-facială,

Estetică dentară,

Ortodonție,

Pedodonție (stomatologie pediatrică),

Radiologie digitală stomatologică.

Ca o noutate pentru Turda în ceea ce privește estetica dentară, BestDental a achiziționat cea mai nouă tehnologie de albire și luminare a dinților cu până la 48 nuanțe, Lampa de Albire Zoom LED Accelerator cu o nouă tehnologie garantează sensibilitate dentară minimă comparativ cu metodele clasice de albire.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh