27
Sam, Apr
1 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Conform ultimelor informații obținute, cele două femei care au fost lovite de un autovehicul pe trecerea de pietoni din comuna Mihai Viteazu erau surori. Turda TV mai relatează că femeile în vârstă de 45 și 47 de ani mergeau, împreună, la magazinul din apropiere pentru a face unele cumpărături când au fost lovite în plin de un autovehicul, chiar pe trecerea de pietoni.accident mortal

Așa cum v-am relatate în precedentele știri pe acest tragic subiect, femeile au fost transportate de urgență la Unitatea de Primiri urgențe de la Cluj-Napoca, iar apoi au fost internate în clinici din capitala de județ unde, ambele, au suferit intervenții chirurgicale. Din păcate, cu tot efortul medicilor, sora mai tânără, în vârstă de 45 de ani, care era deja în stop respirator la sosirea medicilor, a decedat două ore mai târziu, din cauza rănilor extrem de grave suferite în urma impactului cu autoturismul.

Informațiile obținute despre cea de-a doua victimă sunt și ele deosebit de triste. Femeia de 47 de ani este în continuare internată pe secția de Terapie Intensivă a Clinicii de Chirurgie nr. 1 din Cluj-Napoca. Medicii i-au pus diagnosticul de politraumatism. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, contuzie cervicală, contuzie toracică, fracturi intercostale multiple, contuzie pulmonară, fractură de bazin dar și abdomen  acut postraumatic, pentru care s-a intervenit chirurgical. Pacienta este intubată și asistată respirator, monitorizată continuu. Din păcate și ea se află în stare critică iar prognosticul medicilor este rezervat.

Șoferul vinovat, conform poliției rutiere, de producerea accidentului, este cercetat penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

//////////////

Citește, pe marginea aceluiași subiect:

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh