02
Joi, Mai
1 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Activitatea de zbor a Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca în anul 2020 a constat în îndeplinirea cu succes şi în condiţii de securitate aeriană a misiunilor ordonate în cooperare cu alte structuri ale M.A.I. sau în cooperare cu Ministerul Sănătații și de executarea zborului de instruire pentru perfecţionarea pregătirii personalului.unitatea de aviatie cluj napoca

Pe parcursul anului 2020, personalul aeronavigant al unității a executat un număr de 542 ore şi 39 minute de zbor cu elicopterele aflate în dotarea I.G.Av. în următoarele tipuri de misiuni:

  • misiuni ordonate în volum de 269:05 ore;
  • zbor de instruire în volum de 33:36 ore;
  • misiuni SMURD și în punctele de operare aeromedicale, în volum de 239:58 ore.

Piloţii din unitate au reușit totuși să îndeplinească cu succes și în siguranță misiunile la care au participat.

Misiunile ordonate au constat în transportul pacienţilor la unităţile spitaliceşti, supravegherea frontierei de stat în cooperare cu Poliţia de Frontieră Română, căutare-salvare a persoanelor dispărute sau antrenamente de paraşutism cu Jandarmeria Română.

În anul 2020, un pilot al Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca a participat la un program de formare profesională Flight training with 2 H/C, organizat de Airbus Helicopters Deutschland în localitățile Donauworth, Germania.

 

 

 

Relaţii Publice

Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh