02
Joi, Mai
1 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică (AMoS ED) se află în ultima zi a strângerii de fonduri pentru implementarea de proiecte civice, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor. 

Asociația a dat startul proiectului pentru a aduna fonduri care vor ajuta la implementarea de proiecte non-profit. amos ed

Din 26 februarie, tinerii voluntari confecționează manual flori din hârtie pentru a le oferi în semn de recunoștință persoanelor care contribuie cu o donație de minim 7 ron cauzei. 

Astăzi este ultima zi în care mai puteți trece pe la standul din cadrul Târgului de Primăvară, pe pietonala centrului Turzii. Oricine dorește să ofere o donație către proiectele pentru tineret și pentru comunitate, este așteptat de către voluntari la stand până la ora 17:00.

Pentru a afla mai multe despre asociație și inițiative trecute puteți accesa pagina de Facebook AMoS ED and Da Vinci, pagina de Instagram amosed.romania și site-ul www.amosed.ro

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh