27
Sam, Apr
1 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 14.20, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, în contextul manipulării deșeurilor din municipiul Cluj-Napoca, în zona rampei de deșeuri din Pata Rât a fost găsit cadavrul unui nou-născut.

La locul indicat s-a deplasat de urgență o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Serviciului Criminalistic, pentru a desfășura cercetarea la fața locului.

Nașterea nou-născutului a fost la termen și ar fi survenit cu aproximativ 4-5 zile în urmă. Cauza morții urmează a fi stabilită de către Institutul de Medicină Legală, în urma necropsiei și a examenelor de laborator.

Cercetările sunt efectuate în continuare pentru a se stabili împrejurările în care a survenit decesul minorului, cauza fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

În contextul acestui tragic eveniment, adresăm comunității rugămintea de a veni în sprijinul anchetei, în cazul în care dețin informații care ar putea ajuta la stabilirea identității femeii care a dat naștere copilului.

Precizăm că apelul nostru nu este adresat doar cetățenilor din cadrul municipiului Cluj-Napoca.

 

IPJ Cluj

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh