25
Joi, Apr
5 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Gala Premiilor ZMT a fost, alături de dineul oferit la primirea delegațiilor străine ale orașelor înfrățite cu Turda, unul dintre evenimentele elegante aleZilelor Municipiului Turda, ediția 2016.

Organizat în premieră, evenimentul ar trebui să devină o tradiție a comunității locale turdene, unul în cadrul căruia să fie omagiați, an de an, cei a căror muncă a dat roade în diferite sectoare de activitate, un moment în care rivalitățile să se topească, animozitățile să se dizolve contopindu-se într-o gală prin care calitățile turdenilor să fie recunoscute.Thumbnail image

Primarul Cristian Matei i-a premiat, rând pe rând, cu o diplomă și o cupă, pe șefii de promoție din școli, pe olimpici și alți elevi cu rezultate deosebite în diferite domenii, pe sportivi și alte categorii de turdeni.

Cât despre cele 10 premii vizate prin ”Gala 10 pentru Turda”, organizatorii anunțaseră înaintea evenimentului că această gală„reprezintă o recunoaștere publică a activității, reușitelor, un semn de apreciere pentru performanțele sau rezultatele obținute de unii dintre cei mai valoroși oameni ai Turzii. În cadrul evenimentului vor fi acordate premii de excelenţă turdenilor care au realizat lucruri remarcabile, ne-au reprezentat cu succes și au reușit să evidențieze pe harta lumii orașul nostru, indiferent de domeniul în care au activat”, se spunea în anunțul de promovare.

Această primă ediție a premiat la următoarele categorii pe:

- Actori: Radu Botar (premiu înmânat fiicei)

- Interpreți: Alin Oprea (Talisman)

- Jurnaliști: Gelu Florea (Turdanews)

- Sportivi: Florin Biro (C.S.S. Turda)

- Oameni de afaceri: Florin Pelea (Diagnosis Medical)

- Instituții: Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda (director Gheorghe Lobonț)

- Branduri: Salina Turda - Simona Baciu

- ONG-uri: Centrul Rațiu pentru Democrație (Indrei Rațiu, fiul politicianului Ion Rațiu)

- Politicieni: Cristian Matei (PSD)

- Premiul de Excelență: Robert Heller (înmânat tatălui acestuia)

Alegerea premianților s-a  făcut  pe bază de voturi obținute pe o platformă online de către cei nominalizați. Nominalizările au putut fi făcute și de public. De la acest principiu au existat și două excepții, prima la

categoria „Politicieni”, fiind considerat câștigător noul primar, Cristian Matei, ca învingător în alegerile locale desfășurate în acest an, iar cea de-a doua fiind „Premiul de Excelență”, acordat lui Robert Heller pentru succesele obținute în cercetare, performanțe relevate de publicații internaționale de specialitate.

Finalul a aparținut îndrăgitului interpret Mircea Vintilă, omul și chitara sa fiind aplaudat frenetic de cei prezenți.

Aici aveți o galerie de peste 50 foto de la eveniment: http://www.turdainfo.ro/ionel/?p=4267

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh