25
Joi, Apr
6 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În data de 11 octombrie 2016, începând cu ora 11.00, Divizia 4 Infanterie „Gemina”, în cooperare cu autorităţile publice locale şi structurile din domeniul apărării, ordinii publice şi siguranţei naţionale, va organiza o ceremonie militară pentru comemorarea a 72 de ani de la  eliberarea  Clujului, în Cimitirul Eroilor din municipiul Cluj-Napoca.

Programul ceremoniei include slujba religioasă, alocuţiuni,  depuneri de coroane şi defilarea gărzii de onoare. În compunerea gărzii de onoare vor intra efective ale unităţilor militare din subordinea Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca şi Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al Judeţului Cluj

Ceremonia militară şi religioasă are ca scop cinstirea memoriei  militarilor căzuţi la datorie în luptele pentru eliberarea Clujului, etapă decisivă în cadrul operaţiei ofensive de eliberare a Transilvaniei de Nord-Est.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh