20
Sam, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Pentru prima dată în istoria de 12 ani a Zilelor municipiului Turda, primarul localității nu a participat la deschiderea oficială a manifestărilor. Primarul Tudor Ștefănie nu s-a implicat în organizarea acestei ediții, a XII-a, a Zilelor Turzii. Deși unii dintre organizatori știau încă din urmă cu câteva zile că primarul în exercițiu va absenta de la sărbătoarea turdenilor, au fost și oficiali care nu au bănuit nicio clipă că, la Primăria Turda nu vor fi întâmpinați de Tudor Ștefănie.  Primarii PD-L din diferite localități din apropiere au fost surprinși când au văzut că Zilele municipiului Turda sunt deschise de tânărul viceprimar PP DD, Lucian Nemeș. Unele voci din rândul lor au spus chiar că "dacă știau că primarul Turzii nu vine, nici nu participau". Dealtfel, la invitația viceprimarului turdean de a urca pe scenă, adresată primarilor din localitățile rurale, doar Ioan Zeng, primarul din Mihai Viteazu și Ioan Roman, primarul din Viișoara i-au acceptat invitația, primarii PD-L din Călărași, Petreștii de Jos, Ciurila sau Băișoara, rămânând în rândul publicului prezent în Sala Mare a Primăriei Turda.

Contactat telefonic, primarul municipiului Turda și-a motivat absența prin participarea împreună cu soția la nunta fiicei președintelui Băsescu, refuzând să dea orice altă declarație referitor la absența sa de la manifestările dedicate turdenilor. Relația foarte apropiată cu familia președintelui l-a determinat pe președintele PD-L Turda să accepte invitația primită de a participa la nunta fiicei președintelui României.
La nunta Elenei Băsescu sunt aşteptaţi în jur de 450 de invitaţi. Fiica preşedintelui se căsătoreşte cu Bogdan Ionescu, sâmbătă, la ora 12:00, la Primăria sectorului 2 Bucureşti.
Ceremonia religioasă se va ţine, sâmbătă după-amiaza, la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Capitală, după care mirii şi nuntaşii vor merge la Palatul Snagov, unde este organizată petrecerea de nuntă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh