20
Sam, Apr
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Platforma de comenzi online de mancare hipMenu, care strange sub aceeasi umbrela toate marile restaurante din Cluj a fost desemnata luni, 7 noiembrie, castigatoarea categoriei “Best User Experience” in cadrul “Central European Startup Awards 2016”, faza nationala.

“hipMenu a avut din start misiunea sa faca din comanda de mancare o experienta foarte usoara si placuta. Faptul ca deja cateva mii de clujeni folosesc zilnic aplicatia noastra pentru a comanda de mancare ne confirma ca suntem pe drumul cel bun. Varianta de “comanda de grup” este foarte bine primita, pentru modul in care simplifica o sarcina care in varianta traditionala este complexa.” Ciprian Costa, CTO Cloud Treats Romania, compania IT care a creat aplicatia hipMenu.

Compania Cloud Treats Romania este prezenta pe piata IT de 3 ani de zile, timp in care a dezvoltat si imbunatatit aplicatia hipMenu, disponibila atat pe Android, iOS si Desktop.

 

Cluj-Napoca

8 noiembrie 2016

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh