20
Sam, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In perioadele 15.11.2016-20.12.2016 Club Rotary Campia Turzii continua  proiectul ”Sanatate prin prietenie”. Astfel cu ajutorul prietenilor de la Club Rotary Campeni-Abrud “Floare de Colt “ s-a pus la dispozitie o unitatea medicală mobila, pe un autovehicul de teren, pentru asigurarea unui consult medical general(ecograf, EKG, pulsoximetru, generator de oxigen, audiometru, dermatoscop, glucometru, oftalmoscop, otoscop etc).

Prin acest proiect Rotary Club Campia Turzii îşi propune să ofere consultaţii medicale gratuite populaţiei din comunităţile izolate aflate în aria municipiului Campia Turzii, cu acces limitat la servicii medicale minimale.

 

Rotary este o organizaţie de oameni de afaceri şi specialişti, reuniţi pe plan mondial, care au un rol activ in comunitatile in care traiesc, imbogatindu-si prin aceasta atat viata personala cat si pe cea profesionala. Rotary oferă ajutor umanitar, promovează cele mai înalte standarde etice în orice activitate profesională şi contribuie la instaurarea climatului de bunavoinţă şi pace în lume.

Prin proiectele sale, un club Rotary poate aduce imbunatariri semnificative asupra vietii din comunitatea sa. Membrii Rotary se implica in proiecte care deservesc comunitatea si care izvorasc din probleme critice cum ar fii: saracia, foametea, copiii cu risc, analfabetism, violenta, mediu, sanatate, etc. De asemenea, rotarienii vin in sprijinul programelor pentru tineri, incurajeaza oportunitatile educationale si schimburile internationale pentru studenti, profesori si alte categorii, in scopul dezvoltarii profesionale.

 

 

 

Presedinte Club Rotary Campia Turzii 2016-2017

Chiper Doru

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh