19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Stațiile Petrom lansează Sandvișul Meseriaș, un produs conceput pentru strângerea de fonduri în beneficiul viitorilor meseriași din România

La fiecare sandviș vândut, din prețul total de 9,49 lei, 2,5 lei vor merge spre dotarea școlilor profesionale și liceelor tehnologice din România. Pe lângă sumele strânse prin vânzarea Sandvișului Meseriaș, OMV Petrom va oferi încă pe atât, suma totală urmând a fi utilizată pentru echipamente și dotarea laboratoarelor din școli profesionale.

Sandvișul a fost creat după o rețetă a lui Chef Cezar Munteanu, renumit pentru reușitele sale în domeniul culinar

Campania se derulează până la sfârșitul lunii decembrie în peste 200 de stații Petrom din toată țara. Mai multe detalii despre program sunt disponibile pe  www.taraluiandrei.ro/sandvisul-meserias

Inițiativa face parte din România Meseriașă, programul prin care OMV Petrom susține educația profesională din România.

 

București, 29 noiembrie 2016 – Începând cu 30 noiembrie, de sărbătoarea Sfântului Andrei, 40.000 de Sandvișuri Meseriașe vor fi puse la vânzare în stațiile de distribuție Petrom din țară. 2.5 lei din prețul de 9,49 lei al fiecărui sandviș va merge către dotarea școlilor profesionale din România.

Suma strânsă în urma campaniei va fi dublată de OMV Petrom. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea de echipamente și dotarea laboratoarelor de practică din școli profesionale și licee tehnologice participante anul acesta în Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei.

“De-a lungul timpului, în proiectele noastre am întâlnit sute de elevi dornici să devină meseriași pricepuți, dar sunt demotivați de echiparea slabă din școli sau de lipsa de respect din partea societății. Ne dorim acum ca fiecare român să aibă posibilitatea să-i susțină pe acești copii. Sperăm ca această campanie lansată în stațiile Petrom să fie doar începutul pentru românii care vor să susțină pe termen lung școlile profesionale din România. a declarat Mona Nicolici, Manager Sustenabilitate OMV Petrom.

Rețeta Sandvișului Meseriaș a fost creată special de Chef Cezar Munteanu, un cunoscut specialist în domeniul culinar. Chef Cezar a lucrat peste 14 ani la diferite ambasade ale României și a colaborat de-a lungul carierei sale cu numeroase reviste și televiziuni. De asemenea, el este unul dintre trainerii și mentorii din Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei, în seria de Turism & Alimentație.

Prin gustul proaspăt și asocierea neașteptată de ingrediente, rețeta sandvișului meseriaș te va lua prin surprindere: o baghetă soft multicereale peste care Chef Cezar a adăugat o cremă de brânză cu muștar, alături de ardei copți și un mix de salată ce se asortează de minune cu pieptul de pui marinat-rotisat în rețetă proprie.

România Meseriașă este campania prin care OMV Petrom susține educația profesională și viitoarele generații de meseriași din România. Începând cu 2015, în cadrul programului au fost derulate următoarele proiecte:

Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei – un program intensiv de dezvoltare personală și profesională în care au fost incluși, până în prezent, peste 470 de elevi și peste 120 de profesori din școli profesionale și licee tehnologice din județele Prahova (2015) și Gorj, Argeș, Bacău și Dâmbovița (2016)

Școala Petroliștilor – susținerea educației în domeniul petrol & gaze prin înființarea a 6 clase profesionale în 3 licee tehnologice din Argeș, Bacău și Dâmbovița

Primul raport de politică publică pentru dezvoltarea de soluții pe termen lung, în parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calității Vieții – Academia Română

Studii naționale de percepție pentru a identifica principalele probleme cu care se confruntă angajatorii, viitorii meseriași dar și părinții în încercarea de a-și îndruma copiii către o școală de viitor

Grupuri de lucru la care au participat autorități, angajatori, elevi, ONG-uri și experți în educație.

Mai multe detalii pe www.taraluiandrei.ro, secțiunea România Meseriașă.

 

OMV Petrom – Resourcefulness

Din 2012, OMV Petrom a adoptat conceptul grupului OMV pentru un business responsabil – Resourcefulness. Ne propunem să dezvoltăm relaţii bazate pe câştig reciproc între societate, mediu şi companie prin soluţii inovatoare. Ne concentrăm pe managementul apei şi al CO2, inovație si energii noi și educaţie pentru dezvoltarea oamenilor.

OMV Petrom este semnatar al UN Global Compact. Standardele de etică şi codul de conduită reglementează toate relaţiile de afaceri, iar dialogul şi implicarea părţilor interesate sunt parte integrantă a practicii comune de business.

„Ţara lui Andrei" este principala platformă de implicare în comunitate. Din 2007 până în prezent am alocat peste 44 milioane euro pentru dezvoltarea comunităţilor din România.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh