29
Vi, Mar
17 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Anul Nou bate la ușă, însă niște tineri clujeni au venit cu o idee de campanie inedită pentru acest sfârșit de an. Plecând de la premisa că mai toți am trecut la un moment dat sau altul prin niște stereotipuri în noaptea de Revelion precum nopțile anoste, petrecute acasă, sau în centrul orașului la artificii, la o cabană friguroasă sau plină de păianjeni, tinerii clujeni au ajuns la concluzia că  Revelionul trebuie salvat!

“Revelionul înseamnă să lași tot ce-a fost rău și neplăcut în spate și să pășești în Noul An plin de încredere, speranță și optimism. Revelionul trebuie să fie o sărbătoare, o noapte de neuitat, plină de muzică bună, petrecută alături de persoanele care ți-s cu adevărat la suflet. Iar ideea acestui Revelion s-a pierdut undeva pe parcurs. Revelionul TREBUIE Salvat”, afirmă Gabriel Apăvăloaie, Project Manager REV Cluj.

Ba mai mult, tinerii clujeni invită pe oricine să ia parte la această inițiativă și să participe activ la campania “Salvați Revelionul” trimițând materiale foto, video sau text care să surprindă experiențele “traumatizante” pe adresa salvamrevelionul@revcluj,ro, organizatorii punând la bătaie 50 de invitații pentru asta pe pagina campaniei salvam.revcluj.ro.

Rev Cluj este organizat de Transylvania Music Event, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din nord-vestul României și îi va aduce pe scena clujeană artiști precum Dj Fresh, Sebastien, Global Djs, Șuie Pararude dar și alții.

 

Contact:                                                                                                                     

Dora Pop

PR manager Rev Cluj                                                            

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                                                        

0740073200   

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh