25
Joi, Apr
6 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cluj-Napoca, 13.12.2016 | Vă invităm să ne fiți alături la „Crosul lui Moș Crăciun”, ediția a II-a, care va avea loc sâmbătă, 17 decembrie 21016, ora 16.00, în Piața Unirii. Concurenții care se aliniază la startul probei de 3 kilometri vor sprijini zeci de copii din județul Cluj, beneficiari ai proiectului „Vreau în clasa a noua” derulat de Fundația World Vision România.

„Crosul lui Moș Crăciun”, ediția a II-a, organizat de asociația Inceptis Movens în beneficiul proiectului ,,Vreau în clasa a noua”, își propune să sprijine copiii cu posibilități materiale reduse, cu rezultate meritorii, și să le ofere șansa de a-și continua studiile după absolvirea ciclului gimnazial.

Evenimentul sportiv caritabil își propune să pună comunitatea locală în mișcare, în centrul Clujului, și să alergăm pe o distanță de aproximativ 3 kilometri pentru a susține cu burse copiii din mediul rural al județului Cluj. Taxa de participare este de 30 de lei, iar în kitul de participare fiecare concurent va găsi câte o brățară de Crăciun, împletită de bursierii pentru care vă invităm să alergați. Toate fondurile strânse în urma organizării evenimentului vor fi donate copiilor selectați în cadrul programului „Vreau în clasa a noua”.

Concurenții sunt rugați să poarte echipament de alergare corespunzător condițiilor meteorologice, preferabil de culoare roșie sau costumați în personaje specifice Crăciunului. Și pentru că ne plac surprizele, vom premia cel mai original personal/grup de personaje de Crăciun.

Pentru înscrieri vă rugăm să completați formularul: Inscrieri Crosul lui Mos-Craciun editia a doua

***

Despre „Vreau în clasa a noua”

Programul de burse  „Vreau în clasa a noua” desfăşurat din 2008 pentru peste 1.000 de copii din mediul rural care nu au parte de susţinere financiară, dar care au luat examenul de capacitate şi sunt motivaţi să îşi continue studiile la liceu. Copiii provin din zone rurale dezavantajate din judeţele Cluj Iaşi, Ialomiţa,  Dolj, Vâlcea şi Vaslui. Ei sunt selectaţi în funcţie de situaţia financiară a familiei, de rezultatele şcolare, dar şi de dorinţa lor de a merge mai departe cu studiile.

Din 2008, peste 200 de copii au urmat o facultate precum cea de Matematică, Construcţii de Maşini, Marketing, Arte Plastice, Geografie, Drept, Telecomunicaţii, Finanţe, Medicina Veterinară, Medicină, Asistenţă Socială sau Academia de Poliţie.

***

Despre World Vision România

World Vision România face parte din parteneriatul creștin World Vision International prezent în aproape 100 de ţări din întreaga lume. În 26 de ani de prezenţă în România, fundaţia a ajutat peste 500.000 de copii şi adulţi, în 400 de comunităţi din 8 judeţe.

World Vision România crede în dreptul la şanse egale pentru copiii de la sate şi de la oraş şi de aceea, în comunităţile rurale unde este prezentă, desfăşoară programe de dezvoltare comunitară pe termen lung cu focus pe educaţie şi reducera abandonului şcolar, sănătate şi protecţia copilului, agricultură şi dezvoltare rurală, angajament civic şi creştin. Copiilor li se faciliteaza astfel accesul la condiţii de viaţă mai bune prin dezvoltarea durabilă a comunităţii în care trăiesc.

 

Pentru detalii suplimentare:

Mihaela Diana Torje - Președinte Asociația Inceptis Movens

Organizator  „Crosul lui Moș Crăciun”

Tel. 0732002240

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh