17
Lun, Iun
9 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 2 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Cluj, alături de cei ai secțiilor urbane din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au demarat o acțiune pentru impunerea disciplinei rutiere, în scopul prevenirii evenimentelor negative din traficul clujean.

 Astfel, în intervalul orar 17.00-19.00, polițiștii au derulat activități de control pe raza municipiului Cluj-Napoca, context în care au fost verificate peste 150 de autovehicule.

 În urma abaterilor constatate au fost aplicate 73 de sancțiuni contravenționale, 34 dintre acestea reprezentând încălcări ale regimului legal de viteză.

 De asemenea, au fost constatate două infracțiuni flagrante la regimul rutier.

 Recomandăm tuturor conducătorilo auto respectarea vitezei regulamentare.

 Viteza excesivă şi viteza neadaptată la condițiile meteo-rutiere reprezintă principali factori care contribuie la producerea accidentelor rutiere și vătămărilor înregistrate în traficul rutier.

 

Exemplu semnificativ

În cadrul activităților, în jurul orei 18.40, un conducător auto, care se deplasa pe Strada Traian Vuia, din municipiul Cluj-Napoca, a fost surprins de aparatul radar circulând cu viteza de 113 km/h.

Acestuia i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioada de 90 de zile si aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 1.305 lei.

Pin It