28
Ma, Mai
16 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Compania de Apă ARIEŞ S.A. anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 30.08.2023, între orele 09:00 -16:00, în localitatea Tureni.

Vor fi afectate imobilele situate pe strada Principală de la nr. 121 până la capătul străzii (imobilele care sunt amplasate pe partea dreaptă a străzii, pe sensul de mers către Primărie).

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare rețea existentă de apă potabilă cu rețea nouă de apă potabilă .

Lucrările sunt efectuate de constructorul AQUA SERV SRL (Lider) - M.I.S. GRUP SRL (Asociat) - M INSTALL SRL (Asociat), cuprinse în contractul ,,Extindere și reabilitare sisteme de alimentare cu apă și sisteme de canalizare menajeră în comunele Aiton, Ploscoș și Tureni,, (CL8), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014 - 2020”

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

 
Pin It