18
Sam, Mai
10 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Școala de conducere auto Cabriolet oferă posibilitatea, celor care dețin un voucher cadou pentru școala de șoferi, posibilitatea să câștige un autoturism decapotabil Peugeot 207 cc.

Voucherul este un document, care poate fi făcut cadou celor dragi de sărbători, având rubrici unde cumpărătorul voucherului își trece numele lui, numele persoanei căruia îi face cadoul și un mesaj de urâri pentru cel care va primi voucherul cadou. Ulterior cel ce primește cadou voucherul se prezintă la școală și face cursurile fără să mai plătească taxa de școlarizare.

Voucherul trebuie achiziționat pana in 24 decembrie 2023, de la sediul școlii din Turda, de pe strada Gheorghe Lazăr, 2, în zona fostei autogări.

Costul voucherului trebuie achitat integral la data achiziției și trebuie să acopere prețul uneia din categoriile de școlarizare de la rubricile 1 pana la 17 din tabelul de tarife al școlii de conducători auto.

Tabelul de tarife este publicat la sfârșitul acestui material.

 

Decapotabilă oferită ca premiu

 

Autoturismul este marca Peugeot model 207 cc.

Capacitatea cilindrică este de 1600 centimetri cubi și funcționează cu benzină, generând 120 de cai putere, ceea ce, la greutatea de o tonă, face această decapotabilă foarte sportivă.

Interiorul este drapat în piele albă iar scaunele sunt încălzite.

Ca dotări are  navigație, dublu climă Tronic, comenzi pe volan, computer de bord, pilot automat, încălzire în scaune, faruri automate, oglinzi reglabile electric și geamuri electrice.
Decapotabila este “încălțată” cu jante de aliaj R17. Autoturismul are an de fabricație 2009, fiind importat din Austria.

Detalii despre promoție la https://cabriolet.turda.ro

 

 

 

 

O nouă siglă la Cabriolet

Școala de conducere auto beneficiază de un rebranding în cadrul căruia se va implementa o nouă siglă.

 

 

Cabrioletul sugerează relaxare.

Pentru participanții la cursuri aceasta stare  este dată de atitudinea calmă și profesională a instructorilor, care sunt răbdători cu viitorii conducători auto sau motocicliști, ceea ce ajută la acumularea într-un timp optim a cunoștințelor și deprinderilor necesare șofatului.

 

Premii pentru absolvenții silitori ai școlii

Din luna decembrie, fiecare absolvent al școlii Cabriolet va primi înapoi o parte din taxa de școlarizare sub formă de premiu.

Condiția necesară este să-și ia examenul, pentru categoria la care a absolvit școala, din prima încercare. Premiul constă în plata sumei de 100 de lei.

La acesta se adaugă și semnele de începător pe care le va primi din partea școlii de conducere auto la absolvire.

 

Procent de promovabilitate mult peste media școlilor din județul Cluj.

Până acum, 6829 de locuitori din zona Turzii si împrejurimi au absolvit cursurile școlii, în perioada 2009-2022 (sursa Top Școli Auto).

În medie, procentul de promovabilitate a celor ce s-au prezentat la examen este de 57%, în condițiile în care media pe județ este de 25%.

Ambiția școlii este să ridice, din nou, standardele de promovabilitate la nivelul anilor în care promovabilitatea școlii a fost de 80%.

Cabriolet dispune de o bază materială modernă, atât pentru învățarea teoriei cât și pentru practică.

Aici este inclus simulatorul de conducere pe care cursanții practică inițial șofatul și autoturisme moderne și hibrid cu an de fabricație recent, ultimele achiziții fiind Volkswagen Taigo din 2020 sau Toyota Yaris Hibrid, an de fabricație 2022.


Cursanților li se oferă posibilitatea efectuări pregătirii practice pe diverse tipuri de autovehicule cu transmisie manuală sau automată.

  

Centrul de pregătire a personalului din domeniul transporturilor rutiere finanțat cu bani europeni 

Pe lângă școala de conducere auto, la sediul Cabriolet funcționează și un centru autorizat să desfășoare activități de pregătire prin cursuri de calificare și recalificare, precum și activități de perfecționare a personalului din domeniul transporturilor rutiere pentru următoarele categorii: conducători de autovehicule cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, sau pentru vehicule destinate transportului rutier de persoane; celor care transportă substanțe periculoase, celor cu gabarit depășit.

De asemenea, aici se instruiesc cei care doresc să devină manageri în transporturi, post pe care orice firmă care executa transport de pasageri sau marfă trebuie să-l aibă.

Nu în ultimul rând, conducătorii auto care efectuează transport rutier de persoane in regim de taxi își pot obține calificarea de aici.

Pentru derularea activității Centrului au fost destinate trei cabinete dintre care un cabinet informatizat, dotat cu un număr de 20 de calculatoare și două cabinete de specialitate.

Personalul de specialitate din cadrul Centrului de pregătire și perfecționare, a fost cuprins într-un program finanțat de Uniunea Europeană intitulat: “Întărirea capacitații manageriale și pregătirii profesionale în sectorul rutier”, iar în urma absolvirii cursurilor organizate li s-au acordat certificate cu valabilitate recunoscută în UE.

 Societatea Cabriolet are implementat și menține un sistem de management al calității, conform cu cerințele standardului SR EN ISO 9001 : 2001 pentru domeniul de activitate, atât pentru școala de conducere auto, cât și pentru Centrul de Pregătire și Perfecționare.

 

Prețuri școala de conducători auto Cabriolet

 

 

CATEGORIILE

TARIF DE

SCOLARIZARE

LEI

1

A sau A1 sau A2

2300

2

A2 (A1 > 2 ani)

1500

3

A (A2 < 2 ani)

1500

4

B

2300

   5

B

4500

   6

B,C,CE

5000

   7

B,D

4500

   8

C (Posesor B cu o vechime de minim un an)

2400

9

C (Posesor B cu o vechime de pana la un an)

2600

  10

C,CE(Posesor B cu o vechime de pana la un an)

3100

  11

C,CE(Posesor B cu o vechime de minim un an)

3000

  12

C,CE,D

4500

13

CE             ( POSESOR de categoria C)

800

  14

CE,D         ( POSESOR de categoria C)

2500

  15

D-posesor de categoria B

2900

  16

D- posesor de C,D1 cu vechime de pana la un an

2500

17

D-posesor categoriile B, C,CE

2100

18

CURS DE LEGISLATIE RUTIERA–Redobandire permis anulat

250

19

TARIF / SEDINTA , INCHIRIERE AUTOTURISM/CURSANTI  PROPRII

80

20

TARIF / SEDINTA , INCHIRIERE AUTOCAMION/CURSANTI  PROPRII

100

21

TARIF / SEDINTA , INCHIRIERE  AUTOTURISM/CURSANTI  DE LA ALTE SCOLI , REDOBANDIRE

90

22

TARIF / SEDINTA , INCHIRIERE AUTOCAMION/CURSANTI DE LA  ALTE SCOLI , REDOBANDIRE

150

 

 

 

 

Tarife atestate

NR.

CRT.

TIPUL CURSULUI

TARIF

1

CPC,MARFA

400

2

CPC,PERSOANE

400

3

AGABARITIC

350

4

ADR

500

5

MANAGERI

600

6

EVALUARE MANAGER

500

7

MANAGERI TAXI

500

8

TAXI

400

9

VIZA TAXI

200

10

INSTRUCTOR, PROFESOR

600

11

REATESTARE INST. / PROF.

400

12

CPI

400

13

VEHICULE AVARIATE SAU DEFECTE

400

14

CPC MARFA+CPC PERSOANE

500

15

CPC MARFA+AGABARITIC

500

16

CPC MARFA+ADR COLETE

600

17

ADR COLETE+CISTERNA

600

 

Mai multe detalii https://cabriolet.turda.ro

 

NR - ACESTA ESTE UN ADVERTORIAL: TOATE AFIRMAȚIILE ȘI FOTOGRAFIILE CONȚINUTE ÎN EL SUNT PROPRIETATEA SC CABRIOLET SRL TURDA. TOATE DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE CE REVIN DIN ACESTA APARȚIN RESPECTIVEI SOCIETĂȚI.

Pin It